Varaa aika Tahkolle:

Ajankohtaista

Ohjattu turvesaunahoito on hauska ja rentouttava saunaelämys. Kysy tarjous saunahoidoista 3-5 hengen ryhmille. Hintaan kuuluu turvesaunotus, pyyhkeet, pesuaineet, saunan suojaus ja loppusiivous.

Tilaa lahjakortti!

Olemme Facebookissa

Hoidot

Klassinen hieronta

Koulutettu hieroja on suojatun ammattinimikkeen saanut hieroja, joka on suorittanut hierojan ammattitutkinnon. Koulutetut hierojat merkitään Valviran rekisteriin terveydenhuollon hoitopalvelujen antajana.

Hieronta on lihasten käsittelyä ja muokkaamista parantavassa merkityksessä.  Hieronta vähentää ja ehkäisee lihasten jännityksestä aiheutuvia kipuja sekä lihasperäistä päänsärkyä.  Se lisää lymfa- ja verenkiertoa, ennaltaehkäisee lihasjännitysten muodostumista ja vaikuttaa lihasjännitystä poistaen suotuisasti liikeratoihin. Hieronta nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen ja korjaa lihasten arpi-ja sidekudosvaurioita. Sitä voidaan käyttää myös leikkausten jälkihoitona. Hieronta rentouttaa koko kehoa.

Esteitä hieronnalle ovat

  • infektiot (tulehtunutta aluetta ei hierota)
  • kuume, influenssa
  • kasvaimet, syöpä
  • verenvuototauti
  • laskimotukokset
  • tuore vamma

Epäselvissä tapauksissa lääkärin arvio tilanteesta on tarpeellinen.


Urheiluhieronta

Urheiluhieronta korjaa kuntoliikunnasta aiheutuneita rasitusvammoja.  Se nopeuttaa levon, verryttelyn ja venyttelyn ohella tehokasta lihasten palautumista. Palautumisen merkitys on suuri akuuttien vammojen esim. lihasvenähdysten ennaltaehkäisyssä ja suorituskyvyn kehittymisessä.  Riittävä palautuminen estää suorituskyvyn pysähtymistä ja laskua. Urheiluhierontaa voidaan käyttää nimestään huolimatta tarvittaessa myös työperäisiin vaivoihin.


Aromaterapia

Aromaterapia on lempeä terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä eteerisiä öljyjä hieronnassa hyödyntävä hoitomuoto. Hoito perustuu yksilölliseen öljyvalintaan, jossa asiakas valitsee tuoksun.

Aromaterapiahoidossa eteeristen öljyjen kasviperäiset tehoaineet kulkevat ihon läpi virkistäen, vahvistaen ja rentouttaen kehoa. Tuoksut vaikuttavat hoidon aikana aivojen limbiseen järjestelmään, joka osallistuu mm. stressihormonien säätelyyn elimistössä. Hoito sopii myös esim lihasjännityksiin, nivelvaivoihin, selluliittiin, unihäiriöihin, masennukseen ja vaihdevuosioireisiin. Aromaterapiassa keho saa tarvitsemaansa lepoa ja sen uudistava vaikutus ulottuu niin mieleen kuin kehoonkin juuri tarvitsemallasi tavalla.

Sataprosenttiset eteeriset öljyt ovat vahvoja aineita ja niitä käytetään hieronnassa aina laimennettuina. Aromaterapeuteilta saat ohjeet öljyjen turvalliseen käyttöön myös kotikäytössä.


Vartalohoidot

HOT CHOCOLATE - Lämmin suklaahieronta

Suklaahieronta on ylellisen nautinnon lisäksi myös ravitseva ja terveellinen hoito niin keholle kuin mielelle. Kaakao sisältää runsaasti hyvinvointia edistäviä ainesosia flavonoideja, jotka toimivat elimistössä antioksidantteina sekä edistäen serotoniinin ja endorfiinin tuotantoa elimistössä. Suklaahieronnassa nautinnon lähde on lämmin suklaaöljy, jonka kaakaopitoisuus on 85%. Suklaan kaakaopolyfenolit torjuvat vapaiden radikaalien vaikutusta elimistössä. Hoito pehmentää, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa ja tuo hyvän olon tunteen koko kehoon.


TURVEHOIDOT

Turvehoito on lihaksia syvärentouttava hoitomuoto, jossa turve levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa lämpöpakkauksen alla. Turve poistetaan iholta imukuppihieronnalla, pellavakintaalla ja kostealla pyyhkeellä. Hoitoon kuuluu aina myös hieronta.

Hoidon vaikutukset perustuvat lämmön ja turpeen antiseptisten ja bioaktiivisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen elimistössä. Turve on tuhansien vuosien aikana syntynyt 100 % luonnontuote. Se sisältää  humus- ja humidihappoja, sekä mineraaleja, kuten magnesiumia, kuparia ja sinkkiä. Sen kehoa puhdistava vaikutus sopii niin lihassärkyjen, nivelvaivojen, turvotuksen, reumaattisten vaivojen, stressiperäisten vaivojen kuin iho-ongelmienkin hoitoon. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja pehmeä.

Turvesaunahoidon vaikutukset ovat samat kuin kokovartaloturvehoidon. Turvesaunahoito on rentouttava ja hauska saunaelämys. Ohjatussa turvesaunahoidossa 3 - 10 hengen ryhmille huoneistoihin/mökkeihin tuomme kaiken tarvittavan mukanamme. Kysy tarjous ohjatusta turvesaunahoidosta ryhmälle. Hintaan sisältyy turvesaunotus, pyyhkeet, pesuaineet, saunan suojaus ja loppusiivous. Ohjatussa turvesaunahoidossa voit rentoutuen keskittyä itse hoitoon ohjaajan huolehtiessa saunotuksen kulusta. Ohjattuun turvesaunahoitoon littyvät tiedustelut/ varaukset puhelinnumerosta 0503061844 tai sähköpostilla tarja.riekkinen@hoitohuonecedrus.com.


Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta pohjautuu intialaisiin perinteisiin ja vuosituhantiseen Ayurvedaan, joka on oppi fyysisen, henkisen, ja psyykkisen hyvinvoinnin tasapainosta. Hoito vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella sekä tasapainottaa autonomista hermostoa. Lihas- ja hermokudos rentoutuu hoidon aikana, liikkuvuus lisääntyy ja lihasjännitykset niskassa laukeavat. Hoidolla on hyvät vaikutukset niskapäänsäryissä ja migreenin hoidossa. Vilkastunut verenkierto pään alueella tuo aivoille happea ja sitä kautta myös keskittymiskyky lisääntyy, ajatukset selkeytyvät ja henkinen väsymys vähenee. 

Intialainen päähieronta on nopea mutta tehokas hoitomuoto, joka tuo nykypäivän kiireiselle elämäntyylille tehokkaan tavan rentoutua vaikka työpäivän lomassa. Hoito tehdään hoidettavan istuessa, eikä hoito vaadi riisuutumista.

 

Takaisin sivun alkuun >>