Varaa aika Tahkolle:

Ajankohtaista

Ohjattu turvesaunahoito on hauska ja rentouttava saunaelämys. Kysy tarjous saunahoidoista 3-5 hengen ryhmille. Hintaan kuuluu turvesaunotus, pyyhkeet, pesuaineet, saunan suojaus ja loppusiivous.

Tilaa lahjakortti!

Olemme Facebookissa

Klassinen hieronta

Koulutettu hieroja on suojatun ammattinimikkeen saanut hieroja, joka on suorittanut hierojan ammattitutkinnon.  Koulutetut hierojat merkitään Valviran rekisteriin terveydenhuollon hoitopalvelujen antajana.

Hieronta on lihasten käsittelyä ja muokkaamista parantavassa merkityksessä.  Hieronta vähentää ja ehkäisee lihasten jännityksestä aiheutuvia kipuja sekä lihasperäistä päänsärkyä.  Se lisää lymfa- ja verenkiertoa, ennaltaehkäisee lihasjännitysten muodostumista ja vaikuttaa lihasjännitystä poistaen suotuisasti liikeratoihin. Hieronta nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen ja korjaa lihasten arpi-ja sidekudosvaurioita. Sitä voidaan käyttää myös leikkausten jälkihoitona. Hieronta rentouttaa koko kehoa.

Esteitä hieronnalle ovat

-infektiot (tulehtunutta aluetta ei hierota)

-kuume, influenssa

-kasvaimet, syöpä

-verenvuototauti

-laskimotukokset

-tuore vamma

Epäselvissä tapauksissa lääkärin arvio tilanteesta on tarpeellinen.

 


 

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta korjaa kuntoliikunnasta aiheutuneita rasitusvammoja.  Se nopeuttaa levon, verryttelyn ja venyttelyn ohella tehokasta lihasten palautumista. Palautumisen merkitys on suuri akuuttien vammojen esim. lihasvenähdysten ennaltaehkäisyssä ja suorituskyvyn kehittymisessä.  Riittävä palautuminen estää suorituskyvyn pysähtymistä ja laskua. Urheiluhierontaa voidaan käyttää nimestään huolimatta tarvittaessa myös työperäisiin vaivoihin.