Varaa aika Tahkolle:

Ajankohtaista

Ohjattu turvesaunahoito on hauska ja rentouttava saunaelämys. Kysy tarjous saunahoidoista 3-5 hengen ryhmille. Hintaan kuuluu turvesaunotus, pyyhkeet, pesuaineet, saunan suojaus ja loppusiivous.

Tilaa lahjakortti!

Olemme Facebookissa

VARTALOHOIDOT


HOT CHOCOLATE - Lämmin suklaahieronta

Suklaahieronta ei ole vain ylellinen nautinto vaan samalla myös ravitseva ja terveellinen hoito niin keholle kuin mielelle. Kaakao sisältää runsaasti hyvinvointia edistäviä ainesosia. flavonoideja, jotka toimivat elimistössä antioksidantteina sekä edistäen serotoniinin ja endorfiinin tuotantoa elimistössä. Suklaahieronnassa nautinnon lähde on lämmin suklaaöljy, jonka kaakaopitoisuus on 85%. Suklaan kaakaopolyfenolit torjuvat vapaiden radikaalien vaikutusta elimistössä. Hoito pehmentää, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa ja tuo hyvän olon tunteen koko kehoon.TURVEHOIDOT

Turvehoito on lihaksia syvärentouttava hoitomuoto, jossa turve levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa lämpöpakkauksen alla. Turve poistetaan iholta imukuppihieronnalla, pellavakintaalla ja kostealla pyyhkeellä. Hoitoon kuuluu aina hieronta.

Hoidon vaikutukset perustuvat lämmön ja turpeen antiseptisten ja bioaktiivisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen elimistössä. Turve on tuhansien vuosien aikana syntynyt 100 % luonnontuote. Se sisältää humus- ja humidihappoja, sekä mineraaleja, kuten magnesiumia, kuparia ja sinkkiä. Sen kehoa puhdistava vaikutus sopii niin lihassärkyjen, nivelvaivojen, turvotuksen, reumaattisten vaivojen, stressiperäisten vaivojen kuin iho-ongelmienkin hoitoon. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja pehmeä.

Turvesaunahoito aiheuttaa elimistön kuumenemista, joten sydän ja verisuonitautia sairastaville sekä odottaville äideille soveltuvat parhaiten turvekääreet kuin saunahoito.