Varaa aika Tahkolle:

Ajankohtaista

Ohjattu turvesaunahoito on hauska ja rentouttava saunaelämys. Kysy tarjous saunahoidoista 3-5 hengen ryhmille. Hintaan kuuluu turvesaunotus, pyyhkeet, pesuaineet, saunan suojaus ja loppusiivous.

Tilaa lahjakortti!

Olemme Facebookissa

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta pohjautuu intialaisiin perinteisiin ja vuosituhantiseen Ayurvedaan, joka on oppi fyysisen, henkisen, ja psyykkisen hyvinvoinnin tasapainosta. Hoito vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella sekä tasapainottaa autonomista hermostoa. Lihas- ja hermokudos rentoutuu hoidon aikana, liikkuvuus lisääntyy ja lihasjännitykset niskassa laukeavat. Hoidolla on hyvät vaikutukset niskapäänsäryissä ja migreenin hoidossa. Vilkastunut verenkierto pään alueella tuo aivoille happea ja sitä kautta myös keskittymiskyky lisääntyy, ajatukset selkeytyvät ja henkinen väsymys vähenee. 

Intialainen päähieronta on nopea mutta tehokas hoitomuoto, joka tuo nykypäivän kiireiselle elämäntyylille tehokkaan tavan rentoutua vaikka työpäivän lomassa. Hoito tehdään hoidettavan istuessa, eikä hoito vaadi riisuutumista.