- Selätä kiire ja anna aikaa itsellesi -

Ota yhteyttä tai soita

050 306 1844

Hieronta Tahkovuorella ja Säyneisessä

Hierontapalvelut monipuolisesti ja vankalla ammattitaidolla Tahkovuorella ja Säyneisessä saat Hoitohuone Cedruksesta.

Klassinen hieronta

Koulutettu hieroja on suojatun ammattinimikkeen saanut hieroja, joka on suorittanut hierojan ammattitutkinnon.  Koulutetut hierojat merkitään Valviran rekisteriin terveydenhuollon hoitopalvelujen antajana.

Hieronta on lihasten käsittelyä ja muokkaamista parantavassa merkityksessä.  Hieronta vähentää ja ehkäisee lihasten jännityksestä aiheutuvia kipuja sekä lihasperäistä päänsärkyä.  Se lisää lymfa- ja verenkiertoa, ennaltaehkäisee lihasjännitysten muodostumista ja vaikuttaa suotuisasti liikeratoihin lihasjännitystä poistaen. Hieronta nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen ja korjaa lihasten arpi-ja sidekudosvaurioita. Sitä voidaan käyttää myös leikkausten jälkihoitona. Hieronta rentouttaa koko kehoa.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta korjaa kuntoliikunnasta aiheutuneita rasitusvammoja.  Se nopeuttaa levon, verryttelyn ja venyttelyn ohella tehokasta lihasten palautumista. Palautumisen merkitys on suuri akuuttien vammojen esim. lihasvenähdysten ennaltaehkäisyssä ja suorituskyvyn kehittymisessä.  Riittävä palautuminen estää suorituskyvyn pysähtymisen ja laskun. Urheiluhierontaa voidaan käyttää nimestään huolimatta tarvittaessa myös työperäisiin vaivoihin.

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa yhdistyvät niin intialainen perimätieto kuin akupainanta. Hoidossa tehdään hieronta niskan ja pään alueella.

Sen verenkiertoa vilkastuttava vaikutus helpottaa niskaperäistä päänsärkyä, auttaa keskittymään ja tuo virkistävän lepohetken kiireiseenkin päivään.

Lämmin suklaavartalohieronta

Ylellinen suklaahieronta hemmottelee ja ravitsee koko kehoa parhaimmilla aineilla. Lämmin suklaaöljy hierotaan iholle pehmein liukuvin ottein. Hoidossa suklaaöljyn ainesosat ihon läpäistyään nostavat mielihyvän tunnetta ja serotoniini- ja edorfiinitasoa elimistössä. Hoito pehmentää, vahvistaa, kiinteyttää ihoa ja tuo rauhallisen ja ainutlaatuisen hyvän olon tunteen koko kehoon.

Varaa aika vartalohoitoon joko verkossa (Tahkolle) tai soittamalla (Säyneinen) !

Esteitä hieronnalle ovat

  • infektiot (tulehtunutta aluetta ei hierota)
  • kuume, influenssa
  • kasvaimet, syöpä
  • verenvuototauti
  • laskimotukokset
  • tuore vamma

Epäselvissä tapauksissa lääkärin arvio tilanteesta on tarpeellinen.

suklaahieronta