- Selätä kiire ja anna aikaa itsellesi -

Ota yhteyttä tai soita

050 306 1844

Vartalohoidot ja turvesaunahoidot Tahkovuorella ja Säyneisessä

Hoitohuone Cedrus tarjoaa vartalohoitoja ja turvesaunapalveluja Tahkovuorella ja Säyneisessä. Sinua palvelee koulutettu hieroja Tarja Riekkinen.

Aromahieronta

Aromahieronta on lempeä terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä ja eteerisiä öljyjä hieronnassa hyödyntävä hoitomuoto. Hoito perustuu eteeristen öljyjen yksilölliseen valintaan, jossa asiakas valitsee sopivan tuoksun. Eteeristen öljyjen kasvipohjaiset tehoaineet kulkeutuvat ihon läpi virkistäen, vahvistaen ja rentouttaen kehoa. Hoidossa keho saa tarvitsemaansa lepoa ja sen uudistava vaikutus ulottuu niin mieleen kuin kehoonkin tuoden elinvoimaa juuri tarvitsemallasi tavalla.

Turvehoito

Turvehoito on lihaksia syvärentouttava hoitomuoto, jossa turve levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa lämpöpakkauksen alla. Turve poistetaan iholta imukuppihieronnalla ja kosteilla pyyhkeillä. Hoitoon kuuluu aina myös hieronta.

Hoidon kehoa puhdistava ja rentouttava vaikutus sopii niin lihasjännitysten ja särkyjen, turvotuksen, reumaattisten vaivojen kuin iho-ongelmienkin hoitoon. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja pehmeä.

Turvesaunahoito

Turvesauna on lihasärkyjä lievittävä, ihoa hoitava ja rentouttava kokemus. Hoito aloitetaan peseytymällä, jonka jälkeen iho kuivataan ja turve levitetään iholle kauttaaltaan. Sen jälkeen mennään suojatuille lauteille ja lyödään halutessa löylyä. Lopuksi turve huuhdellaan iholta ilman pesuaineita. Turvesaunan jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä. Saunomisen aikana on hyvä juoda paljon vettä.

Turvesauna aiheuttaa elimistön kuumenemista, joten sydänsairaille ja odottaville äideille sopivat paremmin turvekääreet kuin saunahoito.

Varaa aika vartalohoitoon joko verkossa (Tahkolle) tai soittamalla (Säyneinen) !